Arcsiblog.:D

Figyálmáztátés

Figyelem! Az oldalon trágár, vagy jóízlést sértő kifejezések VANNAK! Ha problémád van vele, akkor nyomás elinnen, ha meg leszarod, akkor mindek olvasgatod a figyelmeztetést?

Friss topikok

  • lindi_ii: várom már a koncerteket =) (2010.04.18. 11:02) Nélküled dalszöveg Vera néninek:D
  • Beba*: fúúdenagyonszeretlek(LL):) (2010.01.03. 21:52) :)
  • Beba*: amúgy meg az kimaradt,hogy: Te réz. :D (2009.12.28. 22:08) :D
  • ducsika: Szia! Nem értek veled egyet pár dologban, először is ha egy ember oylanokhoz akar tartozni akik ba... (2009.12.10. 20:16) Véleménykifejtés.
  • kritikusolvaso: ohh szegény, szegény. Alternativakent ajánlanám hogy egy jó könyvet végy kezedbe. A kínálat szinte... (2009.11.18. 20:28) Ennyi volt...

Nem tudom, mi legyen a címe

Arcsíí 2010.01.06. 20:12

Bunkó vagyok. Ezt tudja mindenki. Igazából engem nem zavar, bárki bármit is mond, nem is akarok megváltozni. Nagyon perverz vagyok. Azt érzem, hogy különbözök a többi embertől, mert kicsit furcsa vagyok. Simán sértegetek másokat, ha úgy tartja kedvem. Most pl. ha azon röhögök, hogy valaki eltöri a kezét, azzal mi a probléma? Vicces. Most lehet gondolni, hogy mekkora tahó vagyok, meg minden, és hogy ha az én kezem, vagy barátnőm vagy akárki szerettem keze törne el, akkor nem röhögnék rata. Ez lehet, hogy így van, de vannak az olyan viccek, amikben másokat sértünk (rendőrviccek, cigányviccek, zsidóviccek...) ők is nagy valószínűséggel nem találják humorosnak, hogy mindennek elmondják őet a viccekben. De ha kitörtem a kezem, és meggyógyul, és visszaemlékszek rá később, hogy olyan szerencsétlen voltam, hogy a kutyám fellökött és beleestem az árokba, azért törött el a kezem, tuti, hogy nevetés lesz belőle részemről. A régi dolgain mindenki jókat derül. Az idő mindent megszépít. De ha később vicces lesz, akkor miért ne lehetne most is az? ???:D Imádok sértegetni másokat. Sajnálom. Lehet haragudni kérem!:D Nagyon süti. És miért ne csinálhatnék viccet saját dolgaimból is? Howard Stern a gyereke elvetéléséből is viccet csinált. De most őszintén. Jobb, ha sírnak rajta? Ugyehogy nem? Áhhhh:D Nem kell olyan korlátoltnak és prűdnek lenni. Régen még a pornóújságok kuriózumok voltak, most meg minden tele van meztelen nőkkel. Igazából efelé halad a világ. Nem is baj. Nyitottnak kell lenni szerintem mindenre, és ÉLVEZNI AZ ÉLETET. Bocs, mindenre azért nem. A szeretet maradjon a régi megszokott jó dolog:D Amúgy nagyon jó móka az emberek megbtránkoztatása:D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allnightlong.blog.hu/api/trackback/id/tr511652486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása